Alle gegevens over Advocatenkantoor D. Gahar bekijken? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenkantoor D. Gahar gegevens

Je wil wellicht meer info over Advocatenkantoor D. Gahar. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 34322860 het KVK nummer van Advocatenkantoor D. Gahar is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 13-06-1989.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;