Aan het zoeken extra info over Advocatenkantoor Cohen? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Advocatenkantoor Cohen data

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Cohen. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 32165509 het KVK nummer van Advocatenkantoor Cohen betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1983.