De data over mr Lobke F. Niemantsverdriet-Wensink inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

mr Lobke F. Niemantsverdriet-Wensink gegevens

Je wil wellicht meer weten over mr Lobke F. Niemantsverdriet-Wensink. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 64407543 het KVK nummer van mr Lobke F. Niemantsverdriet-Wensink is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-11-2015.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;