De gegevens over Advocatenkantoor Brunings inzien? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Advocatenkantoor Brunings data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Brunings. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 61300934 het KVK nummer van Advocatenkantoor Brunings betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-1988.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;