De data over Advocatenkantoor Borkhuis inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Advocatenkantoor Borkhuis gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor Borkhuis. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 08187955 het KVK nummer van Advocatenkantoor Borkhuis is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 24-01-1985.