Alle gegevens over Advocatenkantoor Blokziel B.V. bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Blokziel B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 33291236 het KVK nummer van Advocatenkantoor Blokziel B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 27-03-1997.