De data over Advocatenkantoor Biesmans bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Advocatenkantoor Biesmans gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Biesmans. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 74936328 het KVK nummer van Advocatenkantoor Biesmans betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-06-2019.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;