Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor Berghs? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenkantoor Berghs gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Berghs. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 58001271 het KVK nummer van Advocatenkantoor Berghs betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-06-2013.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;