Aan het zoeken extra info over Advocatenkantoor Baur? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Baur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 53140796 het KVK nummer van Advocatenkantoor Baur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-12-1994.