De gegevens over Advocatenkantoor Baumgarten bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Informatie over Advocatenkantoor Baumgarten

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Baumgarten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 27333148 het KVK nummer van Advocatenkantoor Baumgarten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 08-05-1988.