De data over Advocatenkantoor Baadoudi bekijken? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Advocatenkantoor Baadoudi data

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Baadoudi. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 64408140 het KVK nummer van Advocatenkantoor Baadoudi betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-11-2015.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;