Alle gegevens over Advocatenkantoor ATTAIBI inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Advocatenkantoor ATTAIBI data

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor ATTAIBI. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 57172773 het KVK nummer van Advocatenkantoor ATTAIBI betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2013.