De gegevens over Advocatenkantoor Anne Bruijn inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over Advocatenkantoor Anne Bruijn

Je wil misschien meer informatie over Advocatenkantoor Anne Bruijn. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 32166700 het KVK nummer van Advocatenkantoor Anne Bruijn is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-04-2007.