Alle data over Advocatenkantoor Alexander bekijken? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Advocatenkantoor Alexander. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 24492473 het KVK nummer van Advocatenkantoor Alexander is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-06-2002.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;