Alle data over Advocatenkantoor Akkas bekijken? Ontdek wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Akkas. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 34326995 het KVK nummer van Advocatenkantoor Akkas betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 16-02-2009.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;