De data over Advocatenkantoor Advoconomy bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Advocatenkantoor Advoconomy informatie

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Advoconomy. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 69781931 het KVK nummer van Advocatenkantoor Advoconomy betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-06-2017.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;