Alle gegevens over Advocatenkantoor A. van Dijck bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor A. van Dijck. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 67589707 het KVK nummer van Advocatenkantoor A. van Dijck betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2017.