De data over Advocatenbureau mr. H.J. van Balen inzien? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenbureau mr. H.J. van Balen data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenbureau mr. H.J. van Balen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 1164730 het KVK nummer van Advocatenbureau mr. H.J. van Balen betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-11-1981.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;