De data over Advocaten van Nu inzien? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocaten van Nu. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 62191179 het KVK nummer van Advocaten van Nu betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2015.