Aan het zoeken additionele info over Bird & Bird LLP? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Bird & Bird LLP gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Bird & Bird LLP. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 27374435 het KVK nummer van Bird & Bird LLP betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-12-2001.