De gegevens over Advocatenkantoor van Rossum inzien? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over Advocatenkantoor van Rossum

Je wil wellicht meer info over Advocatenkantoor van Rossum. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 9190731 het KVK nummer van Advocatenkantoor van Rossum betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-10-1983.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;