Alle data over advocaat mr. drs. R.H.P. Feiner bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Informatie over advocaat mr. drs. R.H.P. Feiner

Je wil misschien meer weten over advocaat mr. drs. R.H.P. Feiner. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 68391838 het KVK nummer van advocaat mr. drs. R.H.P. Feiner is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-04-2017.