Aan het zoeken additionele info over Advoca(A.)T-en-Beurs B.V.? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Advoca(A.)T-en-Beurs B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Advoca(A.)T-en-Beurs B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 27246859 het KVK nummer van Advoca(A.)T-en-Beurs B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 24-12-2001.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;