Alle data over Advocaat Dijkers bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Advocaat Dijkers. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 53143507 het KVK nummer van Advocaat Dijkers betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 13-07-2011.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;