Alle gegevens over Adviesbureau Van Ooij inzien? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Adviesbureau Van Ooij

Je wil misschien meer info over Adviesbureau Van Ooij. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 09132052 het KVK nummer van Adviesbureau Van Ooij is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 24-12-2002.