Alle gegevens over ADT Advocaten bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over ADT Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 34394632 het KVK nummer van ADT Advocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 17-05-2010.