Aan het zoeken meer informatie over Adriaenssen Juridisch Advies & Onderwijs? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Adriaenssen Juridisch Advies & Onderwijs. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 56826915 het KVK nummer van Adriaenssen Juridisch Advies & Onderwijs is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 02-01-2013.