Op zoek naar extra info over Adriaanse Praktijk B.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Adriaanse Praktijk B.V. gegevens

Je wil wellicht meer info over Adriaanse Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 33278366 het KVK nummer van Adriaanse Praktijk B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 05-03-1996.