Alle data over Ad Persistit B.V. inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over Ad Persistit B.V.

Je wil wellicht meer info over Ad Persistit B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 34191460 het KVK nummer van Ad Persistit B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 28-05-2003.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;