Aan het zoeken meer informatie over Ad Justice Advocatuur? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over Ad Justice Advocatuur

Je wil misschien meer weten over Ad Justice Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 54587875 het KVK nummer van Ad Justice Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-02-2012.