Aan het zoeken additionele informatie over Actal Advocaten en fiscalisten C.V.? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Actal Advocaten en fiscalisten C.V. gegevens

Je wil misschien meer info over Actal Advocaten en fiscalisten C.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 75472007 het KVK nummer van Actal Advocaten en fiscalisten C.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-07-2019.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;