Op zoek naar extra informatie over Acta advocaten en mediators? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Acta advocaten en mediators gegevens

Je wil misschien extra info over Acta advocaten en mediators. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 9191434 het KVK nummer van Acta advocaten en mediators betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 11-06-1999.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;