De data over ACS Legal N.V. bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over ACS Legal N.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 52246256 het KVK nummer van ACS Legal N.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 04-03-2011.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;