Aan het zoeken extra info over A.C. van Schaick Juridische Dienstverlening B.V.? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over A.C. van Schaick Juridische Dienstverlening B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 18063254 het KVK nummer van A.C. van Schaick Juridische Dienstverlening B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 26-03-2001.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;