Op zoek naar additionele info over Abeln Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Abeln Advocaten gegevens

Je wil misschien meer weten over Abeln Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 34384169 het KVK nummer van Abeln Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1980.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;