Aan het zoeken additionele info over Abbema Bewindvoering en Financiële Coaching? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Abbema Bewindvoering en Financiële Coaching. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 69424659 het KVK nummer van Abbema Bewindvoering en Financiële Coaching is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 21-08-2017.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;