De data over Aarts & Poortinga Advocaten bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Aarts & Poortinga Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer weten over Aarts & Poortinga Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 70141290 het KVK nummer van Aarts & Poortinga Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 30-11-2017.