Op zoek naar extra informatie over Aantjes Advocaten B.V.? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Aantjes Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 53904842 het KVK nummer van Aantjes Advocaten B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-08-2004.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;