De gegevens over A la carte advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

A la carte advocaten data

Je wil wellicht meer informatie over A la carte advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 59553855 het KVK nummer van A la carte advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2014.