Op zoek naar meer info over 3TM B.V.? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

3TM B.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over 3TM B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 20146759 het KVK nummer van 3TM B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 04-12-2008.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;