Op zoek naar meer info over 360 Van Osch? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

360 Van Osch data

Je wil wellicht meer weten over 360 Van Osch. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 66474302 het KVK nummer van 360 Van Osch is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 14-07-2016.