Op zoek naar additionele info over 360 Keuter? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

360 Keuter data

Je wil wellicht meer informatie over 360 Keuter. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 69671052 het KVK nummer van 360 Keuter is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-10-2017.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;