Op zoek naar additionele info over 360 Claassen Advocaten? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over 360 Claassen Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 66587786 het KVK nummer van 360 Claassen Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 03-08-2016.