Alle data over 360 Advocaten Service B.V. inzien? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over 360 Advocaten Service B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 66537541 het KVK nummer van 360 Advocaten Service B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 26-07-2016.