Aan het zoeken additionele informatie over 360 Advocaten B.V.? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over 360 Advocaten B.V.

Je wil misschien extra info over 360 Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 57702551 het KVK nummer van 360 Advocaten B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 10-04-2013.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;