Op zoek naar extra info over 165A Activiteiten B.V.? Ontdek wat een goede advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over 165A Activiteiten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 54161975 het KVK nummer van 165A Activiteiten B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 21-12-2011.