Aan het zoeken additionele informatie over 12 Hoven Praktijk B.V.? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

12 Hoven Praktijk B.V. data

Je wil wellicht meer weten over 12 Hoven Praktijk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34205682 het KVK nummer van 12 Hoven Praktijk B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2004.