Op zoek naar extra informatie over 030 Advocatenkantoor? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over 030 Advocatenkantoor

Je wil misschien meer weten over 030 Advocatenkantoor. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 66507758 het KVK nummer van 030 Advocatenkantoor betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 20-07-2016.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;