In het kort

Zoek je goede zonnepanelen? Offerte.nl helpt je daarbij. Vul het formulier in en ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes van 4 zonnepanelen leveranciers. Daar kies je de beste uit op basis van prijs en kwaliteit.

Zijn Duitse zonnepanelen echt de beste? Kom dit te weten door verder te lezen. Duitse zonnepanelen fabrikanten scoren als beste ter wereld. De Duitse merken zonnepanelen zijn van hoogstaande kwaliteit. Ze voldoen aan het 'Tüv' keurmerk en geven in vergelijing met Chinese zonnepanelen veel meer garantie. Hierdoor zijn zij de beste.

In dit artikel lees je over de beste zonnepanelen! Zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening. Gemiddeld gaan zonnepanelen 15 tot 30 jaar mee en zijn zij binnen 7 jaar terugverdiend. Daarna kan je genieten van gratis energie. Je bent duurzaam bezig en houdt er nog wat geld aan over.

Duitse zonnepanelen fabrikanten

Waarom zijn Duitse zonnepanelen fabrikanten zo goed? Duitse zonnepanelen fabrikanten bieden lage prijzen terwijl zij topkwaliteit leveren en aan strenge keurmerk vereisten voldoen. Misschien vraag je je nu af: “Wie zijn de beste Duitse zonnepanelen fabrikanten?”. Dat wil je natuurlijk snel en overzichtelijk kunnen zien. Daarom hebben wij voor jou een lijst van de beste Duitse zonnepanelen gemaakt. Dit zijn:

 1. AEG
 2. Galaxy Energy
 3. Heckert Solar
 4. IBC Solar
 5. Q-Cells

Helaas zijn niet alle Duitse zonnepanelen fabrikanten van topkwaliteit. Merken zoals: AEG, Aleo, Q-Cells en Heckert Solar hebben de beste reputatie. Wil je zeker zijn van je investering? Doe dan altijd onderzoek naar de reputatie van het merk en lees ook klantreviews.

Klanten van Offerte.nl besparen veel geld door leveranciers te vergelijken. Naast geld scheelt dit ook veel tijd. Je weet direct welke Duitse merken zonnepanelen de beste zijn. Zonnepanelen hebben vaak ook 2 soorten garanties. Dit zijn de levensduur en vermogens garantie. Meestal heeft een levensduur garantie een termijn van 10 tot 12 jaar. Een vermogens garantie daarentegen is vaak 25 jaar.

Bij Offerte.nl ontvang je direct 4 offertes van leveranciers van de beste Duitse zonnepanelen. Daar kies je 1 uit die het beste bij je past. Wacht niet langer en vul het formulier vandaag nog in!

Duitse merken zonnepanelen

De beste Duitse zonnepanelen beschikken over keurmerken zoals de ‘Tüv’. Offerte.nl werkt alleen met leveranciers die over keurmerken beschikken. Dit is omdat zij kwaliteit leveren en over expertise beschikken. Daarnaast bieden zij ook garanties aan, hierdoor weet je zeker dat de zonnepanelen lang meegaan.

Duitse zonnepanelen

Duitse of Chinese zonnepanelen?

Duitse merken zonnepanelen bieden over het algemeen meer kwaliteit dan zonnepanelen uit andere landen. Niettemin zijn Chinese merken ook van topkwaliteit. De volgende Chinese zonnepanelen zijn bekend voor hun goede kwaliteit:

 • Risen Energy
 • Yingli
 • Et Solar
 • Hanwha Solar

De bovengenoemde Chinese merken zonnepanelen scoren heel hoog. Zij bieden topkwaliteit en goede garanties. Bij Duitse of Chinese zonnepanelen is het belangrijk om naar het merk te kijken. Biedt het merk goede kwaliteit? Wat zeggen hun klanten? Dat zijn vragen om bij stil te staan.

Chinese zonnepanelen staan altijd in de top 10 merken zonnepanelen. Bovendien zijn zij over het algemeen goedkoper dan Duitse zonnepanelen. Bij Duitse of Chinese zonnepanelen kijk je naar het merk, de kwaliteit en de garanties om goede zonnepanelen te herkennen.

Hoe het werkt

Je weet nu waar je op moet letten als je Duitse of Chinese zonnepanelen wilt kopen. Hierdoor kun je inschatten welk merk zonnepanelen het beste bij je past. Maar er zijn ook nog fiscale voordelen! Zo verdienen goede zonnepanelen zich sneller terug. Als je je als ondernemer aanmeldt krijg je ook je btw terug. Gemiddeld besparen klanten hier €1.000,- mee.

Ook kan je kan in aanmerking komen voor subsidie. Dat hangt wel van jouw gemeente af. Er zijn ook andere overheidsregelingen. Vul ons formulier in en ontdek wat Offerte.nl jou te bieden heeft.

Hoe gaat het in zijn werk?

De stappen om zonnepanelen te laten installeren zijn als volgt:

 1. Installateur kiezen.
 2. Afspraak maken wanneer het jou uitkomt.
 3. De installateur komt langs om de zonnepanelen te plaatsen.
 4. Geniet van je gratis zonne-energie!

Vergeet niet te checken of alles goed werkt. Je hebt namelijk garantie!

Vergelijk de beste Duitse zonnepanelen via Offerte.nl

Offerte.nl werkt alleen met zonnepanelen bedrijven die erkend zijn, deskundig zijn en goede kwaliteit bieden. Verder kijken wij ook naar het aantal tevreden klanten dat goede referenties achterlaat. Zo weet je dat jouw investering zich zeker terugverdient!

Vul het formulier in en ontvang direct de beste 4 offertes op basis van prijs en kwaliteit. Wij helpen je om tijd te besparen. Bij Offerte.nl weet je direct welke 4 bedrijven het beste bij je passen. Daar kies jij 1 uit. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog wat Offerte.nl jou te bieden heeft!