Schoonmaken van dokters of huisartspraktijk

Start vergelijken
  1. Home
  2. Schoonmaak
  3. Huisarts of tandartspraktijk laten schoonmaken? Vind en vergelijk
  2 mins leestijd

  Op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf voor jouw huisartsen praktijk of tandartspraktijk? Vul je wensen in en ontvang vrijblijvende offertes.

  Een dokterspraktijk en een tandartspraktijk zijn twee plekken, waar men veel virussen en bacteriën kan vinden. Er komen immers veel mensen over de vloer die vaak verkouden zijn en griep of misschien wel een flinke ontsteking in de mond hebben. Een praktijk moet steriel zijn, dus is het schoonmaken van de dokterspraktijk heel belangrijk.

  Huur een schoonmaakbedrijf in

  Laat het schoonmaken van de tandartsenpraktijk of huisartsenpraktijk daarom over aan professionals. Een goed schoonmaakbedrijf weet precies wat er allemaal komt kijken bij het schoonmaken van de medische instrumenten, de spreekkamer, de behandelkamer en natuurlijk de wachtruimte. Zij hebben hier zelfs gespecialiseerde schoonmakers voor in dienst. Bovendien gebruiken ze de beste schoonmaakmiddelen, zodat uw praktijk schoon, fris en vooral steriel is voor de patiënten.

  Uiteraard zal de schoonmaker alles direct met de artsen en assistenten overleggen. Bij specialistische reiniging is dat immers heel belangrijk.

  Kosten voor het schoonmaken van een praktijk

  De kosten voor het schoonmaken van een dokterspraktijk en een tandartspraktijk liggen wellicht iets hoger dan het stofzuigen, dweilen en reinigen van een kantoor of bedrijfspand. Dat heeft te maken met het specialisme. Echter zal je deze schoonmakers dagelijks nodig hebben en geregeld ook voor dieptereiniging van het sanitair inschakelen.

  Vaak kun je dan een soort abonnementscontract afsluiten voor de periodieke schoonmaak, waarbij de tarieven anders vastgelegd worden.

  Vraag offertes op voor praktijkschoonmaak via Offerte.nl

  Een specialisme als het schoonmaken van een dokterspraktijk vraagt om een specialistisch schoonmaakbedrijf. Ga niet zelf op zoek, maar laat ons voor jou de beste offertes opvragen. Laat gewoon je wensen en gegevens achter via het formulier. Wij gaan op basis van deze informatie offertes opvragen bij gespecialiseerde schoonmaakbedrijven. Hier kies jij dan de beste van uit door een afspraak te maken met het schoonmaakbedrijf.